O nama

Mi smo renomirana i licencirana agencija u posredovanju prometa nekretninama koja se uspjela održati na tržištu u Zadru još od 2005. godine. Posredujemo pri kupnji i prodaji nekretnina. Obavljamo uz naše suradnike od povjerenja i struke procjenu nekretnine, energetske certifikate, geodetske usluge, sređivanje vlasništva kao i sve vezano za vaša ulaganja u nekretnine i konzalting. Osnovali smo obrt 2005. godine u Zadru, bili na više lokacija, a trenutno smo na adresi Skročini 12 u Zadru. Po Zakonu imamo stručni ispit i upisani smo u registar HGK ovlaštenih posrednika u prometu nekretninama.

Na tržištu uspješno obavljamo za naše klijente sve pravne poslove uz pomoć našeg odvjetničkog tima te niz drugih stručnjaka ovlaštenih za svoj posao, a vezano za uređenje nekretnina, vlasništva, pravnih poslova i svega drugoga potrebnog za nesmetanu prodaju i kupnju. Redovito sudjelujemo na forumu nekretnina, pratimo sve nove izmjene i dopune zakona vezane za nekretnine. Naša agencija je odabrana za katalog na sajmu nekretnina u Njemačkoj Munchen 2013.

Surađujemo sa drugim agencijama u Hrvatskoj, a što se tiče inozemnog tržišta imamo dobru suradnju sa Tvrtkom iz Ruske federacije Richesse DS sa gospodinom Ivicom Srnčevićem kao jednim od suvlasnika te vašu nekretninu možemo prezentirati i van naših granica, zato obratite nam se s potpunim povjerenjem, neka vaša kupnja ili prodaja nekretnine bude ugodan doživljaj, a ne stres jer mi ćemo obaviti sve umjesto Vas.